Over Lingerie De Prins

Lingerie De Prins opende haar winkel in 1962 in Oostmalle, in 1991 nam huidig zaakvoerdster Els Cuypers de zaak over van haar moeder en vandaag werken we met 4 professionele verkoopsters, allen gespecialliseerd in lingerie styling dames, die u graag helpen en adviseren bij uw aankoop.

Over ons:

Els Cuypers = mama van 3 kinderen, Eva, Philippe en Aline, samenwonend met Leo en zaakvoerderster  van lingerie De Prins. Zij doet alle aankopen voor de winkel, zowel lingerie, nacht als badkleding. Ze probeert dus goed aan te voelen wat de klant zoekt als ze nieuwe lingerie of dergelijke komen kopen. Haar hobby’s en vrije tijd brengt ze liefst door in een rustige omgeving met haar partner en / of vrienden bij een etentje en een glaasje wijn.

Karinne Brosens: mama van 2 kinderen, Carolien en Wouter, gehuwd met Jef. Werkt al vanaf het begin samen met Els in de winkel, ondertussen al meer dan 20 jaar,  kent heel veel vaste klanten en is dus een vaste waarde voor de shop. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen en kletst ze graag bij met haar vriendinnen. Tegen een avondje uit zegt ze zelden “neen”.

Inge Verhaegen: mama van 2 kinderen, Joren en Yani, gehuwd met Patrick, wonende in Kessel. Werkt al meer dan 10 jaar voor lingerie De Prins en heeft een passie voor mode. Is altijd op de hoogte van de laatste nieuwe trends, het is dan ook niet te verwonderen dat ze haar vrije tijd gebruikt om te shoppen of zelf de handen uit de mouwen te steken om zelf iets te stikken of te breien. Inge is een bezige, creatieve vrouw die zoveel mogelijk geniet van het leven.

Lieve Kennis: mama van Stan en gehuwd met Gert. Afkomstig uit Zoersel. De jongste van de 4 bij De Prins maar toch ook al 9 jaar actief voor Els. Werkt vaak achter de schermen van de winkel van prijzen tot website ed… doch ook actief in de winkel. Is sportief, heeft een passie voor fietsen en gaat geen uitdaging uit de weg. Geniet tijdens haar trips graag van de mooie natuur, lekker eten, liefst onder een stralende zon.